минал живот регресия

Регресия и трансформация

Знаете ли какво ме питат най-често хората, които се интересуват от регресия?

Да, въпросът е: Ще успея ли да „вляза”? Ще успея ли да видя свой минал живот?

На този въпрос няма еднозначен отговор. Някои успяват да се потопят от първия път, други имат нужда от повече време, а има и такива, при които просто не се получава. Причините са различни и някои от тях съм посочила тук (линк).

Иска ми се обаче да ви споделя опит от две дами, които преди време ми се довериха и поеха на едно по-различно пътешествие.

И така:

Б. ми се обади преди близо три години и пожела да се подложи на регресия. Коментирахме проблемите, които иска да разреши и въпросите, на които иска да получи отговор. Основната й заявка беше свързана с партньорските й взаимоотношения. Освен това имаше и ниска самооценка. В деня на сеанса, Б. ми каза: „Знаеш ли, почти съм убедена, че нищо няма да се получи. Аз съм по-практична, а по време на релаксация, след йога класове, обикновено заспивам. Но, все пак ще пробвам, защото съм любопитна.”

Започнах да я водя стъпка по стъпка. Визуализирахме първа сцена от минал живот и в един момент нещо се отприщи. Б. започна да влиза от един живот в друг. Душата й нямаше нужда да бъде водена. Тя просто отиваше където пожелае и когато пожелае. Моята роля беше сведена до дискретни напъствия и уточняващи въпроси. Всичко останало се случваше от само себе си. Когато Б. се върна „тук и сега” беше неузнаваема. Широка усмивка озаряваше лицето й. Въодушевлението й беше заразяващо. Каза ми: „Сега разбрах защо …”. Тази сесия се превърна в част от цялостната ни терапия и помогна изключително много за ускоряване процеса на лечение и трансформация. Днес Б. е една чувствително по-уверена и свободна жена.

жена усмивка регресияКогато А. ми каза, че иска да пробва да се подложи на регресия, сподели почти същите опасения. „Няма да се получи сигурно”, „Какво ще видя?”, „Ще успея ли?”. Заявката беше свързана с ниска самооценка и лични терзания. Започнахме.

Станах свидетел на нейната приказка. От сесиите, които съм водила, това е една от най-интересните, защото моята довереничка „преживя смъртта си“. Вероятно няма да оспорите, че за да се родиш е нужно да умреш. В буквален или в преносен смисъл. След  тази сесия А. беше като преродена. За нея това бе истински катарзисно преживяване. Смея да твърдя, че днес А. е творчески реализирана личност и върви уверено по избрания път.

Вярвам, че всеки е в състояние да си спомни минали съществувания. Има определени условия и техники, но е възможно. Стига разбира се да сте готови и да е дадено. Понякога не се получава,. Според мен основната причина е че не е достигнато определено ниво на осъзнаване. Както знаете, ако получите шанс в момент, в който не сте достатъчно подготвени, има голяма вероятност да го изпуснете или да си навредите. Но, както Вселената, така и водачите ни правят всичко възможно да ни предпазят. Затова понякога не се получава. А ако случайно заспите по време на сесия, най-вероятно сте имали нужда именно от това. Да поспите и да си починете. Давате ли си сметка колко много хора не си позволяват да поспрат и да си починат?!

За да получим нещо обаче обикновено е нужно да се обърнем навътре и да се изправим срещу страховете си.

смелост страх

Нужна е смелост, а пътуването назад във времето може да бъде повратна точка в живота ви. Често, то води до дълбоки личностни промени. Тук е важно да уточня, че получавайки видения и отговори в регресия е лечебно, но не и единствено условие за трансформацията. Пътят никога не спира и е нужно да предприемате действия. Да грешите и пак да се изправяте. Нужен е кураж. Когато порталът на времето се отвори, използвайте придобитото знание, за да преодолеете страховете си и да отблокирате спрени потоци на здраве и благополучие.

Също както и в родовата терапия, лекувайки миналото, терапевтираме настоящето и поставяме здрава основа за бъдещето.

За мен остава привилегията да бъда част от пътя на вашето израстване!

Останете осъзнати.

мандала регресия

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart