Деца се зачеват с любов

Умолявам ви, нека децата, които ще доведете на този свят да бъдат желани и създадени с ЛЮБОВ.

В този пост няма да коментирам случаите на появили се поради непредпазливост или недай си Боже, след упражнено насилие, деца. Темата е е доста по-тежка и дълга. В случая ще говоря за осъзнат избор. Не зная колко двойки си дават ясна представа за огромната отговорност да доведеш на бял свят една душа. Не зная и колко си дават сметка какво причиняваш на нея самата и на околните, ако не си го направил с любов.

Децата, създадени и отгледани с Любов са благословени. Те са целунати от Бог, защото, както всички знаем – Бог е Любов!

Такава душа ще премине през всякакви бури и ще свети през целия си живот. Детето, дошло чрез енергията на Любовта и отгледано в среда на обич, уважение, разбиране и подкрепа, израства силна психически личност. Как ще се развие животът му? Дали ще се реализира? Какви избори ще направи? Това са въпроси, чиито отговори зависят от множество фактори. При всички положения обаче, такъв човек ще успее да устои на всякакви трудности. Все пак трудностите съпътстват живота и на най-големите късметлии, нали?! Дори са задължителни, за да изградят характера им.

дете светлина път

Такъв човек винаги ще има център, а дори и да го загуби замалко, ще успее да се върне.

Аз и моята сестра сме отгледани от една любяща, всеотдайна майка и един изключително силен и любящ баща. Преминали сме през безброй изпитания и Бог знае колко още ни предстоят. И все пак, когато знаеш, че си обичан, ти си убеден, че каквото и да ти се случи, ще се справиш. Не е случайно, че тази чиста, силна и велика енергия на Любовта е вечният стремеж на душата.

Нужно ли е да обяснявам какво се случва с деца, които не са били желани или по някаква причина са отхвърлени след появата си?!

Не, това не е нечия друга грижа. Това е отговорност на цялото ни общество, защото рефлектира върху всички ни (отговорност е дума, която ще срещате много често в моите постове).

Мама дете любов

Повярвайте ми, най-честите причини за липсата на увереност, тревожност, неудовлетвореност, несигурност, тъга и проблемни взаимоотношения се крият именно там, в началото. В липсата на родителска любов, особено Майчина.

Ако се чувствате несигурни в ролята си на майка, имате колебания дали сте на прав път или изпитвате затруднения в общуването с децата, СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН. Заедно ще намерим решение, което да работи за вашето семейство!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart