За мен

Тук съм, за да ви помогна да се научите да приемате уникалността си, да прозрете смисъла и да живеете в хармония!

„В живота няма случайни срещи и случайни събития. Когато през 2016 г. се оказах участник в семинар за „Работа с предците и получаване на чистата родова енергия” интуитивно усещах, че това ще бъде повече от кратко приключение. Оказах се права. През 2020 вече бях част от „Задругата на родонавтите”, учейки се от най-добрия учител – Аида Марковска.

От края на януари 2021г. се занимавам професионално с родова терапия и помагам и на други хора да открият травмите в родовете си, да ги лекуват и да живеят по-осъзнато, вървейки по светъл път. Всеки сам прави своите избори. За мен, последните 2 (Covid) години, освен предизвикателства, предоставиха възможности за израстване – както в личен, така и в професионален план. Родовата терапия беше естествено продължение на професионалната ми квалификация като психолог, семеен медиатор, лайфкоуч и регресионен терапевт. Зная, че съм на прав път, а думите на благодарност от страна на хората, които са се обърнали за помощ към мен, допълват тази увереност. Пътят продължава.“

Моята мисия е да ти покажа как да внесеш повече светлина в живота си

Казвам се МАРУСЯ,

Но за по-голяма част от хората, които вече ме познават, съм Маша. Докато живеех извън родината, бях Мара.

Кръстена съм на баба ми (Мара), по бащина линия. Много я обичах тази жена и имахме прекрасна връзка. Преди време, когато създавах сайта си, първоначално обмислях да го кръстя MaRa. Впоследствие сложих друго име. Явно обаче е имало нужда идеята да узрее в мен, защото един ден, наслаждавайки се на пречистващите ласки на водата, стичаща се по кожата ми, дойде осъзнаването.
Ма (Ма) – раждане, възраждане, вода
Ра (Ra) – Бог на Слънцето
И така се роди https://mara.bg/
MaRa е раждащият се бог. Онази божествена частица в нас, която се проявява и възражда всеки път когато погледнем навътре в себе си и която ни дава силата да продължим. Да бъдем.
БЪДЕТЕ🙏
 
 
"Харесваш ми...зареждаш ме...жива си, истинска си. Какво повече от това да кажа. Ти си от хората, които се отличават в стаята. Озаряваща си. И това, което правиш е най-доброто, което заслужава всяка една от нас - да почерпи от теб!❤❤❤"
Бенай Йълдъръм
БАХ Хипноза

2022

Хипноза

Животът е учене и израстване и както обичам да казвам: лечителите също имат нужда от лечение понякога. Затова, когато преди две години търсех с кого да споделя свое терзание и трябваше да намеря правилния човек за това, животът ме срещна с Иво Величков – председател на Българската Асоциация по Хипноза и много стойностен човек. Впоследствие, през 2022г., преминах курс към асоциацията и това ми даде още един много силен инструмент, познания и умения, които да ползвам в работата си с хора, които се обръщат към мен за терапевтична помощ.

Родов терапевт

2021

По пътя на родовата терапия

В живота няма случайни срещи и случайни събития. Когато през 2016 г. се оказах участник в семинар за „Работа с предците и получаване на чистата родова енергия“ интуитивно усещах, че това ще бъде повече от кратко приключение. Оказах се права. През 2020 г. вече бях част от „Задругата на родонавтите“, учейки се от най-добрия учител – Аида Марковска. От края на януари 2021г. се занимавам професионално с родова терапия и помагам и на други хора да открият травмите в родовете си, да ги лекуват и да живеят по-осъзнато, вървейки по светъл път. Вярвам, че всеки сам прави своите избори. За мен, последните 2 (Covid) години, освен предизвикателства, предоставиха възможности за израстване – както в личен, така и в професионален план. Родовата терапия беше естествено продължение на професионалната ми квалификация като психолог, семеен медиатор, лайфкоуч и регресионен терапевт. Зная, че съм на прав път, а думите на благодарност от страна на хората, които са се обърнали за помощ към мен, допълват тази увереност. Пътят продължава.“

откриване дом надушата Маруся Пашкова

2020

Годината на промените

За всички духовно осъзнати и търсещи хора отвори врати  „Домът на душата“ – място за трансформиращи срещи и себепознание

IMG_1941

2018

Аз съм всички форми и състояния, защото съм жена и мога.

Не зная как е при вас, но на мен ми се е случвало да си задавам въпросите:

Коя съм? Защо съм тук? Каква е мисията ми в този живот?

Така, през лятото на 2018 г. се озовах в Априлци, на тридневен семинар “Мисията на моя живот и среща с Духовен водач”Ще запазя част от личните си преживявания за себе си. Това, което ще споделя е, че след този семинар завърших курс по Регресия, при Петър Петров. Междувременно преминах и кратък курс по Лечение с Прана.

И така, в края на 2018 г. дадох началото на ПРОЕКТ, който замислям отдавна. В него обединявам изкуството на грима и уменията ми да мотивирам другите и да им помагам да се учат да се приемат и обичат такива, каквито са. Да излекуват живота си и да постигат хармония. Продължавам да уча, защото, както знаем, усъвършенстването е постоянен процес!

2002-2018

Завърших Трудова и Организационна психология в Софийски университет, в далечната 2002 г. Впоследствие учих Семейна медиация във Флоренция, а през 2018 г. завърших и допълнителен курс за медиатори към институт Итера. Междувременно се занимавах с пеене, с голямата ми страст – грима и куп други неща. Обожавам да танцувам, а любимият ми предмет в училище беше философия.

Marusya-36

партньори

Леда от Жълто, дамата, която изготви този сайт с
изключителен професионализъм. Леда, която ми отдели изключително много време; която нито веднъж не ме накара да почувствам, че съм досадила с въпросите си или, че задавам глупави такива. Леда, която разбра какво точно искам и направи така, че да искам да си бъда клиент!
БЛАГОДАРЯ!

Татяна Чохаджиева и Еммануела Миланова, които освен приятели и
клиенти, са и две изключително талантливи момичета. Голяма част от наистина хубавите снимки тук, са тяхно дело и аз много им благодаря!