GIVEAWAY Ноември

GIVEAWAY Ноември

GIVEAWAY Ноември

от
191 191 people viewed this event.
Вече официално сме в един от най-празничните месеци, а именно НОЕМВРИ. А защо го определям така?! Защото съм родена именно през ноември. 🥳🥳🍨 И това си струва да се отпразнува. Имаше период от няколко години в живота ми, в които не мислех точно така. Но, всичко си дойде на мястото. С пробуждането, с осъзнаването, с мъдростта и опита. 🎂🏹И ето, независимо от това как ще определим 2020 -та, аз имам повод да празнувам и не смятам да го пропускам. Защото, както видяхме, тези мигове са безценни.
👉🙏И какъв по-хубав начин да отбележа празника си, който е в края на месеца, от това да го споделя с вас и да направя жест към вас. Към вас, моите верни почитатели, вдъхновители и добронамерени критици. 🎁Затова, през ноември аз подарявам:
💄2 безплатни грим сесии
💄2 безплатни урока по грим с времетраене 2 часа
👤🧚‍♀️2 безплатни сесии Регресия (пътуване в минали животи)
🏹💄💋А един ТОП късметлия, дама, родена през ноември, ще получи възможността да се възползва от безплатен професионален грим цели 6 месеца. ПОЛОВИН ГОДИНА. (по веднъж, всеки месец).
👉От вас се иска само да последвате страницата, да напишете в коментар под поста https://fb.watch/1vpYlwLH51/: УЧАСТВАМ и да тагнете 2 приятелки. ЛЕСНО, нали?!
👉💐На 15 – ти ноември ще изтегля победителите в томбола, на живо. Е, какво чакате още🤩🥳🥳

За да се регистрирате за това събитие изпратете своите данни на yourbeauty.therapy@gmail.com

Регистрирайте се чрез webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

02-11-2020 @ 00:00 to
15-11-2020 @ 01:00
 

Местоположение

Online event

Share With Friends

Shopping Cart