СЛЪНЦЕТО В ТЕБ: Дай път на вътрешната си светлина и бъди цялостна.

Маруся Пашкова

СЛЪНЦЕТО В ТЕБ: Дай път на вътрешната си светлина и бъди цялостна.

37 37 people viewed this event.

За да влезе светлината, трябва да има пролука, нали знаете?

Наскоро една от дамите на мой семинар ми каза: Вярваш ли ми, че просто имах нужда да чуя мислите си? Бях се изгубила във всички задължения и ангажименти на супер майка, добра домакиня, прилежна съпруга, добър служител, изслушващ приятел, отговорна дъщеря. Толкова се бях изгубила, че вече не знаех коя съм. Не знаех какво чувствам и това моите чувства ли са въобще. Всичко се случваше по инерция.

🔔Това познато ли ви е? И вие ли си задавате въпросът: Коя съм?

А готови ли сте да се справите с бушуващия във вас вихър от емоции и да разрешите дълго и дълбоко таени вътрешни конфликти, които ви спъват към така желаната промяна?

Каня ви да споделим заедно един преобразяващ ден, в който ще се впуснем в уникално и красиво пътешествие към себе си. Това събитие е за всяка жена, която изпитва нужда да чуе мислите си и да преоткрие своята вътрешна светлина и сила.

То е за всяка жена:
– която е готова да се излекува от емоционална травма, но има нужда да усеща подкрепа
– която търси личностно израстване
– която желае промяната в живота си, без да губи баланс

Всичко, от което всъщност се нуждаем е да запалим отново вътрешната си искра и на тази среща ще ви предложа проверени и работещи техники, знания и среда, които да ви помогнат да успеете.

Ще споделя с вас:

✔️ Система от стъпки и инструменти, която да ви помогне да се освободите от бремето на минали травми, отваряйки вратата към изцеление и обновяване.
✔️ Умения за това как да се освобождавате от ограничаващи вярвания, за да разгърнете истинския си потенциал.
✔️ Вдъхновяващи истории от моята житейска и професионална практика с истински жени, които са триумфирали над вътрешните си терзания.
✔️ Как да превръщате предизвикателствата във възможности за растеж със силата на три мощни инструмента – приемане, прошка и благодарност.
✔️ Работещи техники и практики, с които да се центрирате и да запалите отново слънцето в себе си, защото то е източникът на енергия и творчество.
✔️ Как да акумулирате и съхранявате енергия, защото само когато имаме можем и да дадем. А както всички знаем, в нас – жените, е заложено да се раздаваме, често до отмала.

🔔Разбира се, няма да пропуснем и специалния ни уъркшоп. Както в почти всички тематични срещи, които организирам от 2018 г., нашите срещи завършват с нещо много любимо – кратка демонстрация на техники за бърз, ежедневен грим.
Този момент е наистина очакван и любим на всички дами, защото внася допълнителна нотка на блясък и женственост в изживяването. Един много интимен и много дамски момент на приемане на себе си и вдъхване на самочувствие и увереност. Красив завършек на всяка среща.

Не питайте „какво общо има гримът с това“, а елате и разберете сами.

Доверете се на процеса, дайте път на вътрешната си светлина и позволете на срещата ни да бъде катализатор за вашата трансформация.

🔔За лектора, макар че, щом сте тук, значи сте наясно. И все пак:)
Казвам се Маруся Пашкова. По образование съм психолог и семеен медиатор, родов терапевт от школата на Аида Марковска, сертифициран хипнотерапевт към Българската Асоциация по Хипноза; практикувам регресионна терапия и допълвам постоянно знанията и уменията си в областта на лекуване на душата и личностното израстване.
Извън титлите се стремя да бъда преди всичко добър човек и добър пример за децата си. Моята мисия е да лекувам души и се старая да я изпълнявам отговорно и всеотдайно. Благодаря ви за доверието! Ще ви очаквам с радост и отворено сърце!

📧 ★ ЗАПИСВАНЕ 📧
При интерес към събитието и за да проверите за места, моля, пишете ми на имейл: mara.rodonavt@gmail.com
Или лично съобщение на фейсбук страницата ми.
тел: 0879 469 101

💲💲💲Такса за участие: 119 лв. (Включва участие в семинара и материали. За грим демонстрацията е препоръчително да си носите личния козметичен несесер и огледалце)

📆 Дата и час: 24.03.2024г. / 10:00 – 16:30

📌 Място на провеждане: гр. София, Хиподрума, ул. Юнак 24, ет.5

*Местата са ограничени, за да ни бъде уютно и да се чувствате специални, защото сте специални!

Event registration closed.
 

Date And Time

24-03-2024 @ 10:00 to
24-03-2024 @ 16:30
 

Крайна дата за регистрация

23-03-2024

Share With Friends

Shopping Cart