21-23.09.2024г. Имало едно време: приказките, които лекуват

Маруся Пашкова

21-23.09.2024г. Имало едно време: приказките, които лекуват

2 2 people viewed this event.

Обичахте ли да ви четат приказки за лека нощ?

  • Коя беше любимата ви история?
  • Какво ви вълнуваше?
  • Кое ви разстройваше?
  • Кое ви радваше?
  • Обичахте ли да променяте историите или да измисляте свои?

Моят син имаше любима приказка всеки месец и това означаваше, че всеки ден от конкретния  месец ние четяхме или преразказвахме една и съща история. После пък много обичаше когато мъжът ми разбъркваше приказките и герои от една приказка изведнъж се оказваха замесени в друга. Трите прасенца се грижеха за Снежанка, а Пепеляшка се влюбваше в злия вълк и се случваха всякакви бъркотии. Дъщеря ми също харесваше тази бърканица. Всички се смеехме с глас.

А вие? При вас как беше? А как е сега? Все още ли обичате приказки?

Каня ви на много специален, приказен семинар. Той е посветен на всяка от вас и на вашата лична история.

Каня ви да се върнем в детството, да си припомним приказката и …ако има нужда – да я пренапишем. И така, по един древен, естествен и вълшебен начин да лекуваме душата.

Семинарът е подходящ за всяка жена (а защо не и някой достатъчно смел мъж), която все още пази частица от детето в себе си или има нужда да го повика отново, за да си върне спонтанността и вярата в чудесата. Каня ви:

   • Да излекуваме страховете
   • Да изгоним болката
   • Да се избавим от чувството за срам и вина
   • Да се свържем със себе си
   • Да поканим любовта

Зная, че вероятно повечето от вас ще искат да прочетат точно описание на това какво ще се прави и къде ще се проведе, но не мога да ви дам отговор на този въпрос. Или поне за този семинар – не бих могла.  Не бих могла, не защото нямам представа, а защото когато героят тръгва на път, той не знае какво ще му се случи. Знае крайната цел, но пътят – пътят трябва да бъде извървян такъв, какъвто е и за всеки от нас този път е различен.

Едно е сигурно – ще лекуваме душата и ще бъде много силно и хубаво преживяване. Нужно е само да се доверите на процеса и …на мен, като ваш водач в този процес.


Мястото:

Обичам да казвам на хората, с които пътувам, че пътуването само по себе си е терапия.

Искате ли да бъдете герои в собствената си приказка? Усещате ли, че понякога просто имате нужда да пуснете контрола и да се доверите на процеса?

Е, защо да не се случи точно сега и именно с мен като водач?! Къде ще ви отведа?! Ще разберете когато му дойде времето. Едно е сигурно: ще бъде вълнуващо.

До мястото стигаме със споделен транспорт, влак или автобус. За повече подробности се свържете с мен на посочените телефон или имейл, по долу в описанието.

Цена за участие: 290лв.

Включва:

    • 2 нощувки, 2 закуски и 2 вечери
    • терапевтични практики

В цената не са включени:

    • транспорт до мястото (споделен транспорт, влак или автобус.)
    • лични разходи

🔔НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

По банков път

IBAN: BG62UNCR70001525634160
BIC(SWIFT): UNCRBGSF
МАРА ДИАМАНДИ ЕООД
Основание: Събитие, септември 2024

📧 ★ ЗАПИСВАНЕ 📧
При интерес към събитието и за да проверите за места, моля, пишете ми на имейл: mara.rodonavt@gmail.com
Или лично съобщение на фейсбук страницата ми: https://www.facebook.com/MaraDiamandi/
тел: 0879 469 101

*Местата са ограничени! Семинарът се провежда при събиране на група – минимален брой участници – 8.

**Запазвам си правото в случай на наложителни корекции за промяна в условията за участие. Всеки регистриран ще бъде уведомен своевременно.


🔔За лектора:
Казвам се Маруся Пашкова. По образование съм психолог и семеен медиатор, родов терапевт от школата на Аида Марковска ( https://momichetata.com/lica/lekuvaiki-roda-si-lekuvame-sebe-si?page=2&pr3vi3w=1), сертифициран хипнотерапевт към Българската Асоциация по Хипноза; практикувам регресионна терапия и допълвам постоянно знанията и уменията си в областта на лекуване на душата и личностното израстване. Освен индивидуални сесии, организирам малки, терапевтични групи и много обичам когато това се случва на магични места, сред природата.
Извън титлите се стремя да бъда преди всичко добър човек и добър пример за децата си. Моята мисия е да лекувам души и се старая да я изпълнявам отговорно и всеотдайно. Благодаря ви за доверието! Ще ви очаквам с радост и отворено сърце!

https://www.youtube.com/@marusyapashkova2347

www.mara.bg

 

За да се регистрирате за това събитие изпратете своите данни на mara.rodonavt@gmail.com

Регистрирайте се чрез webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

21-09-2024 to
23-09-2024
 

Местоположение

Share With Friends

Shopping Cart