Аура и Творчески потенциал

Маруся Пашкова

Аура и Творчески потенциал

206 206 people viewed this event.

📢Наскоро попитах учителя на сина ми, в изкуството на Айкидо, как най-добре да изчистваме и обогатяваме аурата си (енергийното си поле).
👉Отговорът беше: с положителни мисли. Мислите ти да са добри, да четеш подходяща литература, да се разхождаш в планината и да прегръщаш дървета…Разговорът ни беше прекъснат, но моят въпрос не беше случаен.
👉 АУРАТА е хроника на нашето минало, настояще и бъдеще и като такава, тя е постоянно променяща и допълваща се. ✔В аурата на всеки отделен индивид се съдържа информация, която не може да се добие от други източници и това прави изучаването й още по-вълнуващо.
✔ Ние общуваме и взаимодействаме с вътрешния и външния свят (включително с другите хора) и посредством аурата си. Защото всичко е енергия, нали?!
✔Всяка човешка аура има свои уникални характеристики, а тези, за които вероятно най-често сте чували са цвят и форма.
И ТАКА. Що за чудо е АУРАТА?🙂
❓Как ни определя като личности?
❓Как да я поддържаме и да използваме максимума от тази енергийно-информационна система? ❓Как поддържането и обогатяването на аурата ни влияе върху качеството на живота ни и разгръщането на творческия ни потенциал?
❓Какво влияе отрицателно върху нея и как да се справяме с такова негативно влияние?
👉 Тези и куп други въпроси ме провокираха към темата на следващата ни среща, на която ще се опитам да дам част от отговорите. Твърде смело и безотговорно ще бъде ако кажа, че съм специалист, но със сигурност ще ви разкажа интересни и вълнуващи факти от личния и професионалния ми опит. Ще ви разкрия и някои от методите за засилване и поддържане на тази сложна система.🧚‍♀️🧚Ще направим практика и, както винаги, ще споделяме вълнения, а вечерта ще остане магична.🧚‍♀️
👉Интересен факт: някои знаят, някои не обръщат внимание, но децата остават в аурата на своите майки до 3 годишна възраст (често това влияние се удължава във времето, къде умишлено, но по-често неосъзнато).👼🤰 И сега, знаейки, че аурата е енергийно – информационен център и човешките същества си взаимодействат и общуват чрез аурите си, какви мисли ви идват в главата?!
😊Каня ви да споделите? И помнете: изборът за това как да протече животът ви остава ваш. Бъдете осъзнати!❤
🙏Моля, пишете ми на лични, за да потвърдите участие!
💸Такса: доброволно дарение😊

За да се регистрирате за това събитие изпратете своите данни на yourbeauty.therapy@gmail.com

Регистрирайте се чрез webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

11-11-2020 @ 17:30
 

Местоположение

Share With Friends

Shopping Cart